Άσπρος Ποταμός
Espa 2014-2020
 

map
 

Crete

Που βρίσκεται...

Ο Άσπρος Ποταμός βρίσκεται στην νοτιοανατολική Κρήτη κοντά στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Μακρυγιαλού.
Πως θα έρθετε...

Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ακολουθείτε την εθνική οδό προς Ιεράπετρα. Στην Ιεράπετρα ακολουθείτε την εθνική οδό για Σητεία. Περνάτε και τις δυο εξόδους για Μακρυγιαλό και βγαίνετε  στην έξοδο για Ανάληψη/ Γούδουρα. Ακολουθείτε τον δρόμο της Ανάληψης με κατεύθυνση Ιεράπετρα. Ακριβώς μετά το βενζινάδικο ΕΚΟ και απέναντι σχεδόν από το ξενοδοχείο Μικρή Πόλη είναι ο δρόμος του χωριού Πεύκοι και Άγιος Στέφανος. Ακολουθείτε αυτό το δρόμο για περίπου 1,2 χιλ. Και μετά στρίβετε αριστερά και ακολουθείτε τις πράσινες ξύλινες ταμπέλες “Άσπρος Ποταμός”. Συνεχίζετε ακολουθώντας πάντα τις ταμπέλες για να φτάσετε στο πάρκινγκ του Άσπρου Ποταμού.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των πελατών μας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου έως τον ξενώνα και από τον ξενώνα προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατόπιν συνεννόησης.

Αν έρθετε με λεωφορείο από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, πρέπει να πάρετε το λεωφορείο για Ιεράπετρα. Στο σταθμό της Ιεράπετρας θα αλλάξετε λεωφορείο για Μακρυγιαλό και θα κατεβείτε στη στάση Ανάληψη. Κατόπιν συνεννόησης θα σας περιμένουμε στη στάση για τη μεταφορά σας στον Άσπρο Ποταμό.

 

Καλώς ήρθατε!

Πρέπει να περάσετε πρώτα από το χώρο υποδοχής όπου θα μας βρείτε ή θα βρείτε οδηγίες για το σπίτι σας. Σε περίπτωση που χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο (0030) 6931185005

Παραδοσιακός ξενώνας Άσπρος Ποταμός
© 2024 AsprosPotamos